Skicka meddelande

  • Vänligen fyll i ditt namn
  • Vänligen fyll ett meddelande

Falck Secure AB

Falck koncernen grundades i Köpenhamn 1906 av Sophus Falck och är i dag representerat i 35 länder på fem kontinenter inom fyra affärsområden; Assistans, Räddning, Healthcare och Safety Services. Falck är stolta över att ha ansvar för verksamheter som är nära människors vardag och som representerar en grundläggande trygghet för vårt samhälle. För att fortsätta ge denna trygghet arbetar Falck dagligen med utveckling inom tekniska lösningar och innovationer.

Falck Secure AB ingår sedan 2010 i Falck koncernen och har lång erfarenhet av att arbeta utifrån ett stöldskydds-, registrerings och försäkringskoncept. Vi hjälper dig att förebygga, begränsa och återställa en skada eller förlust av din egendom genom att tillhandahålla trygg och säker service dygnet runt. Vi finns representerade i Norden och har vårt huvudkontor i Helsingborg. Om du vill komma i kontakt med oss, hittar du våra kontaktuppgifter här>

Vi har avtal med de flesta av Nordens största banker och försäkringsbolag, vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra säkerhetslösningar för våra kunder och partners. Vi har även skapat Konstdatabasen i samarbete med Statens Konstråd, Konstdatabasen säkrar den svenska konstskatten genom att säkerställa vad som köps in och var konstföremålet placeras. Samtliga föremål är märkta och/eller registrerade för att enkelt kunna spåra Svenska statens konst. Vi registrerar även konstverk och annan egendom i hela Norden åt såväl privatpersoner som företag. Läs mer om Konstdatabasen>

Genom vårt affärsområde Sport & Fritid har vi vårt cykelregister, Falck Cykelregister, som är sökbart för polis och försäkringsbolag. Varje vecka genomför polisen tusentals ägarkontroller i cykelregistret i samband med cykelkontroller för identifiering av stulna och upphittade cyklar. Solid Försäkringar har köpt Falck Försäkringars register avseende cykelförsäkringar i Sverige. För dig som befintlig kund har du samma skydd som tidigare. När din tjänst löper ut, kommer Solid Försäkringar att kontakta dig med erbjudande om motsvarande försäkring.

Nytt namn ny profil, samma kompetens. I början av 2013 bytte Smart Safety namn till Falck Secure. Varumärkena Smart Safety, S Reg, Konstdatabasen och Falck Cykelregister ägs numera av Falck Secure AB.